HALUATKO TESTATA SUOSIKKI MARANTZ TUOTETTA KOTONASI?
NYT ON SEN AIKA.

Nyt kun liikkeet voivat olla joko kiinni tai niissä on hankalaa vierailla rajoitusten vuoksi,
Marantz tarjoaa sinulle mahdollisuuden testata tuotetta kotonasi. 
1.
2.
3.
Valitse tuote, josta olet kiinnostunut.
Valitse asiantunteva jälleenmyyjäsi lähistöltä.
Testaa tuotetta kotonasi jopa 60 päivän ajan.
Olemme varmoja, että haluat pitää sen.
Langaton musiikkijärjestelmä
Uskomaton yksinkertaisuus osoittautuu vastustamattomaksi. Sillä hetkellä, kun näet uuden Melody-sarjan, tiedät sen olevan puhdasta hienostuneisuutta. Ne paitsi näyttävät upeilta, myös toimivat loistavasti. Jos musiikilla on väliä sinulle, Melody on ykkösvaihtoehto musiikkijärjestelmissä.
Hifi
Me uskomme Marantzilla, että todellinen hi-fi on kykyä toistaa esityksen taikaa. Se on mahdollisuutta kokea musiikki juuri sellaisena, kuin artisti oli sen tarkoittanut. Siksi Marantzin vahvistimet ovat ”näkymättömiä” – ne ne eivät lisää musiikkisignaaliin mitään, mitä artisti ei ole halunnut.
Kotiteatteri
Marantz kehittää AV-vastaanottimia antaakseen parhaan mahdollisen kuvan elokuviin ja televisioon. Marantzin uskomattoman äänen käsittelyn ja tekniikan ansiosta pystymme luomaan katseluympäristön, joka antaa vastuksen elokuvateattereille. Haluatpa nyt aloittaa matkan kotiteattereihin tai sitten olet todellinen harrastaja ja etsit kotiteatterijärjestelmää, Marantz on valintasi.
Jos sinulla on kysyttävää tai epäselvyyksiä, ota yhteys asiantuntijoihimme, niin autamme ratkaisemaan ne. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 60 päivän sisällä ostopäivästä ja hyvitämme sen täysimääräisenä.
Myyntiehdot voimassa